Far och flyg

Äventyret livet fortsätter leverera. I lördags flög jag till Tyskland för två dagars workshop med en kund, i onsdags flög jag hem till New York och rev av en 14-timmars arbetsdag och i fredags flög jag till Los Angeles för ytterligare möten med andra kunder. Det är väl en sak att beta av nio tidszoner om målet är att ligga på en strand och bryna fläsket, men att sitter i potentiellt livsomvälvande möten med teknik- och mediahöjdare där man måste vara så intellektuellt knivskarp man bara förmår är inte busenkelt när kroppens samtliga celler likt en vresig gubbgranne meddelar att det är mitt i jävla natten och att alla ska hålla käft.

Jag hann bli nervös över immigrationskontrollen på vägen hem från Tyskland men ESTA-trasslet behöver man inte bry sig om när man har ett giltigt visum, det var bara att glida igenom. Så nu vet ni det.

Detta skrivs från ett hotellrum med ovanstående utsikt så det går väl ingen direkt nöd på mig. Jag drog med frugan på den här resan eftersom det är lite väl tärande att aldrig ses annars. I går åkte vi upp till Sunset Boulevard i stort sett enbart för att besöka gigantiska och helt fantastiska Amoeba Records och i dag ska vi väl också masa oss ut i 26° och sol i några timmar innan det är dags att beta av lite söndagsjobb för att förbereda inför ännu fler supermöten. Jag önskar att jag kunde berätta lite mer om vad fanken de här mötena handlar om men i ett land där stämningsansökningar är nationalsport kan jag inte gärna läcka några detaljer.

På onsdag bär det av till New York igen där jag hoppas kunna stanna ett tag och njuta av vår och begynnande sommar innan den går över i infernalisk tortyrhetta. LA är ju klimatmässigt angenämt men det här med att man åker bil överallt är väldigt märkligt och gör att man känner sig ganska isolerad. Här bilköer på 405 freeway på väg nordväst från Irvine in fredagens solnedgång:

Vi avslutar med Emelies foto från shoppingdistriktet Santa Monica Place där jag i går fick anledning att begrunda min modellpotential:

Standard

En tanke om “Far och flyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>