Sömnbrist European Tour 2014

Jag har varit ute och rest igen. Jag vet, den här bloggen skulle ju handla om New York, men mitt liv sedan jag flyttade hit har handlat mycket om att resa till andra ställen.

Det senaste äventyret tog mig till Berlin för modeveckan där eftersom jag jobbar med en app åt adidas, i vilken man kan ta ett foto och få det printat på en sko. Adidas närvaro under modeveckan byggde helt på världspremiären för den här appen så jag och min kollega Kelsey var på plats tillsammans med t ex Pharrell Williams och lite annat löst folk. Lite av en ”big deal” så att säga.

Sista bilden är jag sittande i eventlokalens källare där jag installerade appen på 15 ipads. Det har varit fullt ös dygnet runt eftersom vi har utvecklare i Sverige och på USAs västkust som jobbar infernaliskt på att få klart allt. Med tidsskillnaderna och min roll som tekniskt ansvarig för hela faderullan innebär det i princip att jag inte har tid att sova, vilket kombinerat med jetlag är ett ganska bra recept om man vill bli riktigt trasig i huvudet. Jag har ju tänkt att inte skriva så mycket om jobbet i den här bloggen men det här projektet är liksom lite för coolt för att inte nämna. Man kan kolla mer på Instagram. Appen släpps publikt i Augusti. Då kommer jag sova i ett par veckor tror jag.

På hemvägen spenderade jag 12 timmar i Sverige. Jag åkte ut till vårt förråd och klappade tårögt högtalarlådorna i tio minuter (de får vänta där lite till), hämtade vår hemmaserver så jag kan få hit vårt digitala musikarkiv och försökte brottas med känslan av att vara i Stockholm igen. Det kändes väldigt självklart, naturligt och tryggt vilket jag kanske hoppades att det faktiskt inte skulle göra, för det blev ju tydligt att New York inte är 100% hemma än. Men nu är jag tillbaka och det är ändå skönt att inte bo i en resväska.

På onsdag kommer mamma på besök för en vecka. Hon blir vår första gäst utöver en bekant som lånade soffan ett par nätter i våras. Det ska bli superroligt att dels träffa henne igen förstås men också få visa staden för någon som aldrig varit här förut. Återstår att se hur mycket såna planer som krossas under jobbtrycket, men nåt hinner vi nog med.

Sist en bild från flygplansfönstret: Hejdå Sverige.

Standard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>